Kim'derdagverblijf

Lange wagenstraat 9c, 5126 BA Gilze

(0161) 456 505

  • Uw kind is ONZE SPETTER!

    Bij kinderdagverblijf Spetters

  • Uw kind is ONZE SPETTER!

    Bij kinderdagverblijf Spetters

  • Uw kind is ONZE SPETTER!

    Bij kinderdagverblijf Spetters

Kim'derdagverblijf

(0161) 456 505

Lange wagenstraat 9c, 5126 BA Gilze

Irma Evers

Ik ben Irma Evers, getrouwd met Paul Evers en samen hebben wij drie zonen, Dirk, Sjors en Jaap. Wij wonen in Rijen. Vroeger riep ik altijd al, als ik later groot ben wil ik met kinderen gaan werken. Ik heb dan ook die richting gekozen op school, in die tijd kinder- en jeugdverzorging. Nadat ik de opleiding heb afgerond, ben ik als vakantiehulp terecht gekomen bij een farmaceutische groothandel. Ik kon hier als verkooptelefoniste beginnen en kreeg na die vakantie de kans om te blijven.

Tja, jong, snel een baan en “dollartekens in mijn ogen”. Ik bleef daar, naar mijn zin, werken.

Toen ik van onze eerste zoon zwanger was, ben ik volledig gestopt met werken. Ik wilde er graag voor de baby zijn. Ik vond het heerlijk, het ‘moedertje zijn’ en al snel volgde ook nummer 2 en 3.

Toen de jongste naar de peuterspeelzaal ging, begon het bij mij toch weer te kriebelen. Ik kreeg al snel de vraag of ik op de peuterspeelzaal wilde meedraaien en dat heb ik een paar jaar, met voldoening, gedaan. Omdat het daar ging veranderen en het vrijwilligerswerk stopte, was het niet zeker wie er wel en niet konden blijven. Ik ben toen gaan solliciteren en bij de eerste brief werd ik al uitgenodigd voor een gesprek. Ik werd aangenomen bij een grote organisatie voor kinderopvang en begon een aantal uren op een locatie in Breda.

Na een tijdje kon ik in Gilze beginnen, wat voor mij prettiger te combineren was met thuis. Omdat in Gilze het kinderdagverblijf en de BSO dicht gingen, werd ik als invalskracht ingezet in Rijen, Udenhout en Berkel-Enschot. Ik miste hierdoor de binding met een team en een groep kinderen, het “erbij horen”. Dit was voor mij, na 5 jaar, toch wel erg belangrijk. Ik ben toen verder gaan kijken en mocht bij Kim op gesprek komen. Ik had er meteen een heel goed gevoel bij. Ik ben dan ook bijzonder blij dat ik bij Spetters mocht beginnen en werk hier met héél veel plezier.

Ik ken bijna alle kinderen van de verschillende groepen, maar ook veel ouders, wat ik erg prettig, maar vooral heel belangrijk vind. Een bijzonder prettige, gemoedelijke relatie met Kim, maar ook werkzaam binnen een geweldig, gezellig en professioneel team. Mijn gevoel van “ik hoor erbij” is er nu zeker wel.Terug naar overzicht