Kim'derdagverblijf

Lange wagenstraat 9c, 5126 BA Gilze

(0161) 456 505

Kim'derdagverblijf

(0161) 456 505

Lange wagenstraat 9c, 5126 BA Gilze

Steffie Quirijnen

Hoi Hoi, Ik ben Steffie Quirijnen

 

Samen met mijn man Rob en twee kinderen, Vik en Pien woon ik in Gilze.

In augustus 1987 ben ik geboren in Hulten, eigenlijk is toen mijn passie voor kinderen ook geboren. Van kleins af aan speel ik met poppen en wist ik al snel dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Rond mijn 11e ben ik gaan oppassen en haalde ik daar enorm veel plezier uit.

Toen ik de opleiding spw 3 ben gaan doen ben ik eigenlijk gelijk stage gaan lopen bij Spetters. Na het behalen van mijn diploma ben ik hier blijven werken. Tussendoor ben ik er even uit geweest en heb ik ergens anders gewerkt op een kinderdagverblijf, maar een veilige en fijne omgeving is voor iedereen het prettigst dus daarom ben ik weer terug naar Spetters gegaan. Dit voelt als thuis komen.

Dit wil ik ook heel graag aan de ouders en kinderen doorgeven, een veilige en fijne omgeving waar jullie kleintjes kunnen spelen.

In het dagelijks leven ben ik altijd druk in de weer met onze kindjes. We zijn vaak lekker buiten en wandelen graag. We houden van “warmte” om ons heen, dus we zijn vaak bij familie en vrienden te vinden.

Ik heb er weer helemaal zin in om er iets moois van te maken bij spetters! 

Groetjes Steffie Terug naar overzicht