Kim'derdagverblijf

Lange wagenstraat 9c, 5126 BA Gilze

(0161) 456 505

Kim'derdagverblijf

(0161) 456 505

Lange wagenstraat 9c, 5126 BA Gilze

Manon Ligtenberg

Hoihoi,

Ik ben Manon Ligtenberg, ik ben geboren op 28-05-1994. Ik woon in Gilze samen met mijn vriend Rob. Sinds juli 2018 heb ik mijn diploma Pedagogisch medewerker niveau 4. Daarvoor heb ik al een jaar stage gelopen bij Spetters.

Ik ben het meeste te vinden bij de Brakkies, op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op dinsdag ga ik graag op ontdekking uit met onze Binkies.

In mijn vrije tijd ben ik veel met vrijwilligerswerk bezig. Ik zit in de werkgroep van KiaK en organiseer onder andere de kindervakantieweek en carnaval voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar. Op zaterdagochtend ben ik leiding bij de scouting. Ik organiseer dan de activiteiten voor de kindjes van 5 t/m 7 jaar bij de bevers.

Ook breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Wij gaan geregeld op visite om gezellig bij te kletsen met iedereen! In de avonden vinden we het ook erg fijn om een rondje te wandelen even een frisse neus halen en lekker er even uit.

Ik vind het bij Spetters erg leuk om samen met de kindjes boekjes te lezen, spelletjes te spelen maar vooral ook lekker gek doen! Niets is gek genoeg.

Hopelijk zien we elkaar snel een keer bij Spetters

Groetjes,
ManonTerug naar overzicht