Kim'derdagverblijf

Lange wagenstraat 9c, 5126 BA Gilze

(0161) 456 505

Kim'derdagverblijf

(0161) 456 505

Lange wagenstraat 9c, 5126 BA Gilze

Quirine Schutselaars

Hallo allemaal,

na bijna 30 jaar bij de Rabobank gewerkt te hebben vond ik het een mooi moment om iets helemaal anders te gaan doen.

Al snel was ik eruit dat ik graag met jonge kinderen wilde gaan werken. Ik ben met Kim in gesprek gegaan en na een korte stage was het duidelijk. Aan de studie dus!

En dat blijkt een goede keuze.. Ik vind het heerlijk om te zien hoe nieuwsgierig kinderen zijn en hoe elk kind op zijn eigen manier op ontdekking gaat. Mooi om ze hierin te stimuleren door ze al spelend de goede richting te wijzen. We maken vaak kennis met een baby’tje van 3 maanden en zien deze zich ontwikkelt tot een peuter die niet kan wachten om naar school te gaan. Wat een ontwikkeling!

Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben wij 2 volwassen zonen. Joppe en Wiet zijn vroeger ook altijd naar Spetters gegaan. Ik was 1 van die ouders die stiekem af en toe daar wilde blijven in plaats van naar het eigen werk te gaan ;)

Frank en ik vinden het leuk om lekker bezig te zijn “rundumhause”, klussen, tuinieren en dan af en toe neerploffen met een mooi boek. Ook gaan we graag op vakantie. Andalusië en Berlijn zijn op dit moment onze favorieten.

Hopelijk komen we elkaar tegen bij Spetters….. wil je meer weten of gewoon een praatje maken! Altijd goed!

Quirine SchutselaarsTerug naar overzicht